اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ششمین گردهمایی فاز دوم پرورش سفیران تعالی شرکت های گروه فولاد مبارکه در روزهای سوم و چهارم مهرماه به میزبانی شرکت فولاد مبارکه با موضوع «مدیریت سرمایه انسانی با نگاه تعالی سازمانی» در تالار مشاهیر شهر درچه اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فولاد، در این گردهمایی، معاون سرمایه انسانی شرکت فولاد مبارکه، ضمن ابراز تسلیت به مناسبت حادثه معدن طبس گفت: همه افرادی که در این رویداد حضور دارند، سِمَت هایشان در گروه فولاد مبارکه ایجاب می کند که عاشق انسان باشند و به آینده انسان فکر کنند؛ بنابراین در این مسیر باید تلاش وافری داشته باشند تا آینده ای بهتر برای ایران اسلامی خلق شود.
علیرضا کاظمی تصریح کرد: در حوزه تفکر سیستمی، اولین تعریف این است که ابتدا درک کنیم همه اجزای سازمان ویژگی های کل را دارند؛ بنابراین برای یک کل منسجم، همه این اجزا باید با یکدیگر ارتباطی نظام مند داشته باشند. به عبارت دیگر، هریک از شرکت های گروه به عنوان یک عضو از خانواده بزرگ فولاد مبارکه باید به گونه ای عمل کند که در نهایت در گروه فولاد مبارکه ارزش پایدار خلق شود.
وی تأکید کرد: در ابتدا در سازمان ها، افرادی ارائه کننده خدمت به کارکنان آن سازمان در حوزه های مختلف اداری با کیفیت های متفاوت بودند و در ادبیات موضوع، به این نگرش «کارگزینی» اطلاق می گردد؛ اما به مرور و با سیر تحولات رخ داده، با ایجاد دانشگاه نسل 3 و صنعت نسل 5، امروزه هر سازمان درصورتی که بخواهد در فضای کسب وکار باقی بماند، باید به تجربه کارکنان توجه کند تا تعالی سازمانی در حوزه کارکنان روی دهد. باید در نظر داشت باشیم که علم و تجربه کارکنان با گسترش تعاملات و ارتباطات (از جنس طول و عرض) و گفت وگو و اعتماد به آنان ایجاد و نهادینه می گردد.
به گفته کاظمی، پاداش های مادی به تنهایی منجر به افزایش رضایت نمی شود؛ بلکه موقتاً برای افراد شاغل در سازمان شادی آور است. افزایش رضایت شغلی از طریق دیده شدن، شنیده شدن، فرصت دادن و توجه کردن به کارکنان محقق می شود؛ بنابراین توصیه شده است که جهت تعالی سازمان ها، همیشه در کنار کارکنان خود باشید، به آن ها توجه نمایید و حرف های آن ها را از نزدیک بشنوید. ارائه راهکارهای خلاقانه توسط کارکنان در همین تعاملات و گفت وگوهای دوستانه با آنان شکل می گیرد و منجر به رشد و بهبود فرایندهای حوزه منابع انسانی می شود.
در ادامه این رویداد ابراهیم کاظمی، مدیر سازماندهی و طبقه بندی مشاغل نیز گفت: امروزه سازمان های پیشرو به دنبال ایجاد سرمایه های اجتماعی هستند و این مفهوم زمانی در سازمان رقم می خورد که سرمایه های انسانی با هم ارتباط و تعامل مناسبی داشته باشند و این ارتباط منجر به یادگیری شود. امروزه گروه فولاد مبارکه ایجاد یک اکوسیستم یادگیری را در برنامه ها و اولویت های خود در حوزه سرمایه های انسانی قرار داده است.
بنا بر این گزارش، در جریان برگزاری این گردهمایی که با حضور فعال تیم سرمایه های انسانی شرکت فولاد مبارکه در خصوص انتقال تجارب ارزشمند خود به شرکت های گروه همراه بود، دانش و تجربیات فولاد مبارکه در حوزه های مختلف HR توسط همکاران این حوزه ارائه گردید و طی پرسش وپاسخ های صورت گرفته، ابهامات شرکت های گروه در حوزه رویکردهای جاری شده منابع انسانی در شرکت فولاد مبارکه برطرف گردید.
همچنین با حضور صفری، از اساتید حوزه منابع انسانی و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، اهمیت ساختار و جایگاه مدیریت منابع انسانی در سازمان و چگونگی هم راستایی آن با استراتژی های سازمان تبیین شد و مباحثی همچون ارتباط بین منابع انسانی و رفتار سازمانی، برنامه ریزی و تأمین منابع انسانی، طراحی شغل شایستهمحور، کارمندیابی، جذب و اجتماعی سازی استعدادها، نظرسنجی از کارکنان، توسعه و مدیریت عملکرد، توسعه منابع انسانی، جانشین پروری و مدیریت تجربه کارکنان مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است برگزاری رویداد پرورش سفیران تعالی نشان دهنده عزم جدی فولاد مبارکه در رشد و تعالی شرکت های گروه است که باعث هم فکری و تعامل شرکت های گروه برای دست یابی به موفقیت های بزرگ و تحقق مسیر تعالی تدوین شده در گروه فولاد مبارکه می شود.
رویدادهای قبلی پرورش سفیران تعالی در سال جاری با عناوین انجام خودارزیابی بر اساس مدل تعالی سازمانی، رهبری مؤثر در شرکت های متعالی، تدوین چارچوب پایداری گروه فولاد مبارکه، بازاریابی و مدیریت مشتری و تدوین نقشه راه تعالی شرکت ها برگزار گردیده است.
برچسب ها فولاد مبارکه همایش سفیران تعالی شرکت های گروه فولاد مبارکه
{{name}}
{{content}}